|
Lieutenant Colonel

|
arra gondoltam, nem akar-e axis második kliensen beállitani hunt, rom-ot. legalább annyit, hogy berakna pl. 3x10 infantry, aztán köv rehostnál majd vinné tovább ujra AI. ez balancolná CAN-t.
Biga jol vagy amugy? mindenki ok?
|
|
Optio

|
Sziasztok, Zsolónak volt tegnap némi problémája, pár lefagyott flottával, de amíg tanakodtunk rajta, egy hét után megérkezett a Brit flotta és megoldotta a problémát. Mozogni utána se mozogtak persze, de a tenger fenekén minek is  Plusz eltűnt valahogy 1000 pénze is. P.
|
|
Captain

|
Kalmopyrin wrote:Sziasztok, Zsolónak volt tegnap némi problémája, pár lefagyott flottával, de amíg tanakodtunk rajta, egy hét után megérkezett a Brit flotta és megoldotta a problémát. Mozogni utána se mozogtak persze, de a tenger fenekén minek is  Plusz eltűnt valahogy 1000 pénze is. P. A pénz az valszeg Converet convoys into transpot miatt ment el. 200 pénz egy ilyen. Ahogy láttuk sok volt belőle. A flottánál nem volt valami mission beállítva? Azért gyorsabban mentek ott az események, meg előbb-utóbb a tenger fenekén végezték volna. De felőlem visszarakhattok pár hajót, hogy legalább a SZu balti flottánál erősebb német flotta legyen.
|
|
Optio

|
Cs wrote:A pénz az valszeg Converet convoys into transpot miatt ment el. 200 pénz egy ilyen. Ahogy láttuk sok volt belőle.
A flottánál nem volt valami mission beállítva? Azért gyorsabban mentek ott az események, meg előbb-utóbb a tenger fenekén végezték volna. De felőlem visszarakhattok pár hajót, hogy legalább a SZu balti flottánál erősebb német flotta legyen. Szerintem még előtte szólt a pénz miatt Zsolo, de ezt igazából ő tudja, lehet hogy a konvolyok miatt volt. A hajók be voltak fagyva, én is próbáltam kattintani a flottára, mikor zsolo elkezdett hüledezni, és nem csináltak semmit, csak álltak ott mintha odafagytak volna. Ami már csak azért is fura mert Zsolo volt a host. Aztán megérkezett John Bull
|
|
Colonel

|
Kalmopyrin wrote:Szerintem még előtte szólt a pénz miatt Zsolo, de ezt igazából ő tudja, lehet hogy a konvolyok miatt volt. A hajók be voltak fagyva, én is próbáltam kattintani a flottára, mikor zsolo elkezdett hüledezni, és nem csináltak semmit, csak álltak ott mintha odafagytak volna. Ami már csak azért is fura mert Zsolo volt a host. Aztán megérkezett John Bull  Ha azt a lefagyott flotillát megszavazzátaok, hogy visszatérjen jeges sírjából, az lelkileg (is) sokat jelentene.
|
|
Lieutenant Colonel

|
én megszavazom. ne ilyesmin muljon.
|
|
Captain

|
Norvégiánál nekem is elsüllyed 3 csatahajóm. Ezért ajánlottam azt, hogy legyen a GER flotta erősebb a SZu-énák, így megmaradnak az erőviszonyok. Felőlem visszarakhatjuk a teljes flottát is, de akkor legalább 1 BB VII-et én is kapjak vissza.
|
|
Lieutenant Colonel

|
na zé ájjon meg a menet elftársak!!
nem mindegy hogy bug miatt meghalt pár romboló és azt editáljuk vissza zsolonak, vagy mindent visszaeditálunk mert miért ne.
nehéz azt megmondani, hogy mi az ami a bug miatt halt meg és mi az ami amugy is meghalt volna. mert ugye axis is belátja hogy az odaérő royal navy ellen, ha még uk légiparitás is minimum megvan, akkor nem csoda, ha elsülyled az axis flotta (egy része).
|
|
Lieutenant Colonel

|
Peti, akkor meg tudod javitani a szu mobilization decisiont?
Megvan akkor hogy mien hajok lesznek visszaeditálva?
|
|
Captain

|
Az én javaslatom a GER flottára:
3 BB/BC 2 CA 6 modern(ebb) CL-DD 3 TP
A fenti számok az esetleg még meglévő, gyártásában lévőkkel együtt értendők.
|
|
Colonel

|
Cs wrote:Az én javaslatom a GER flottára:
3 BB/BC 2 CA 6 modern(ebb) CL-DD 3 TP
A fenti számok az esetleg még meglévő, gyártásában lévőkkel együtt értendők.
Vielen Dank, nekem abszolúte megfelel  (de ahogy írtam, bármilyen mindenki számára megfelelő)
|
|
Guest |