|
Lieutenant Colonel

|
Üdv Emberek! Aki eddig jelentkezett: Cs, Zsolo, Peti, Szamár, Obelix, Dávid, Biga, Csaba, Gergő, Acme ROSTER: GER: ITA: JAP: Axis minor/sub: Acme USSR: Peti UK: USA: Biga Allied minor/sub: Meg kéne szavazni, mivel játszunk: - MEM - Iron Cross - Darkest Hour - EIR Várom a hozzászólásokat!
|
|
Optio

|
Re.
Mem nálam kizárva, amúgy mindegy.
|
|
Lieutenant Colonel

|
Kalmopyrin wrote:Re.
Mem nálam kizárva, amúgy mindegy. Peti, ha a WW1 a baj, akkor lehetnél japán vagy usa, ott a flotta, ez nem zavaró annyira. ha mem-et szavaz a többség, én mégis bírnám, ha valahogy részt vennél. Kiváncsi vagyok a trükkös játékaidra!
|
|
Major

|
nekem is mindegy, hogy mi. MEM, AOD, Iron Cross, Darkest Hour. Vicky 2-vel összesen egyszer játszottam, de elég uncsinak tűnt. Amikor hirtelen nemuncsivá változott, akkor meg az egész világ hadat üzent.
"all this has happened before and will happen again"
|
|
Optio

|
acme wrote:Peti, ha a WW1 a baj, akkor lehetnél japán vagy usa, ott a flotta, ez nem zavaró annyira. ha mem-et szavaz a többség, én mégis bírnám, ha valahogy részt vennél. Kiváncsi vagyok a trükkös játékaidra!
Nekem nem élvezet az a mikromanagement hegy ami memben van. Nekem ne az döntse el a csatát hogy ki rotálja ügyesebben a seregeket. Én inkább maradnék stratégiai szinten.
|
|
Major

|
ha valami WW2-t választunk (úgy tűnik eddig 99%), akkor én megpályáznám az USÁ-t. azonnali harc túl durva lenne, hacsak nem megint valaki bepróbálkozik USA invázióval  minor most nem lennék túl szívesen
|
|
Lieutenant Colonel

|
Szerintem forditva van. MEM-ben nagyon kevés az egység, sokkal kevesebb a mikro. A rotálás meg már rég nem úgy van memben mint régen. Szerintem 1x játszottál MEM-et Peti, amiben humán francia volt, na az tényleg rotálós. egy 600 dives nem-mem szovjet, na az a mikro!
ha nem memet jáccunk, akkor én axis vaok, köszönöm szépen.
|
|
Optio

|
acme wrote:Szerintem forditva van. MEM-ben nagyon kevés az egység, sokkal kevesebb a mikro. A rotálás meg már rég nem úgy van memben mint régen. Szerintem 1x játszottál MEM-et Peti, amiben humán francia volt, na az tényleg rotálós. egy 600 dives nem-mem szovjet, na az a mikro!
ha nem memet jáccunk, akkor én axis vaok, köszönöm szépen. Ez nagyon nem így van szerintem, a sok egység addig zavaró míg össze nem rakod, és inkább csak a végén, viszont a csatákat a memben a mikro dönti el, ami nagyon nem tetszik nekem, valamint az sem hogy irrálisan le van lassítva az egész, aminek a fő okát abban látom hogy a fejlesztők nem bírták tartani a tempót többek között veled.  Ez a szubjektív véleményem. A lényeg hogy én inkább próbálnék mást, mert a mem nem elég szórakoztató nekem, a rotálást meg gyűlölöm, mert clickfestet csinál egy stratégiai játékból. Jah és mondjuk egy SZU-t megpályáznék.
|
|
Optio

|
Most már csak azt kéne tudni hogy mikor kezdünk, és mivel. Ha jól értettem a szerdai nap lenne ugye? Ami nekem jó is ha nem most szerda.
|
|
Lieutenant Colonel

|
Zsolo azt irta, neki csak szerda jó, próbáljuk akkor ezt megcélozni.
Persze előbb jó lenne ha egyáltalán összeállna a csapat.
Eddig a forumon van: Biga, SZamár, Peti, Cs, Zsolo, Acme
Ez 6!
|
|
Major

|
|
|
Optio

|
Mi a gyík van? Nagy a csend.
|
|
Lieutenant Colonel

|
sajnos úgy tünik elmarad. én még benne lennék.
|
|
Lieutenant Colonel

|
tiz emberből úgy látom csak mi 3-an vagyunk és eltelt újabb néhány nap. ez a realitás, nem pesszimizmus!
|
|
Major

|
én egy darabig nézegettem, hogy van-e valami változás, nem volt, úgyhogy leszoktam róla  a szerda még mindig jó lehet. mondanám, hogy az East vs West miatt rohadtul el vagyok havazva, de tán egy este beleférne, és ez még jópár hónapig úgyis így lesz. viszont ha túlvagyunk a nehezén, felújíthatnánk a mem exé-t és kódolhatnék bele pár dolgot, ami jobbá tenné a GC-t. anno bele is került jópár hasznos dolog, csak ugye lelőtték a projektet. persze szigorúan belső használatra.
|
|
Major

|
amúgy a HOI3 TFH már nem olyan rossz. azzal is lehetne tenni egy próbát. még assault TP is van benne külön 
|
|
Guest |